Oplev live-tv på din måde med DR TV

Med DR TV får du adgang til et bredt udvalg af dine yndlingsprogrammer fra DR’s kanaler. Du kan se både aktuelle udsendelser og et stort arkiv med tidligere programmer. Uanset om du er til nyheder, dokumentarer, serier eller underholdning, finder du alt samlet ét sted. DR TV giver dig fleksibilitet til at se, hvad du vil, når du vil – direkte eller on demand. Stream dine favoritter på tværs af enheder, så du altid kan se dem, hvor du end befinder dig.

Nyd dine shows, når det passer dig

Med DR TV kan du se dine yndlingsprogrammer, når det passer dig bedst. Tjenesten giver dig adgang til et bredt udvalg af live-tv-kanaler og et stort arkiv af programmer, som du kan streame, når du har tid. – Se live TV på DR TV og nyd dine shows på dine præmisser.

Intet kabel, intet abonnement – bare fri streaming

Med DR TV kan du streame live-tv direkte på din enhed, uden at skulle investere i et kabel eller et tv-abonnement. Tjenesten giver dig adgang til alle DR’s kanaler, så du kan se dine yndlingsprogrammer, når og hvor du har lyst. Og hvis du mangler inspiration, kan du opdage populære Netflix serier for at udvide din horisont. DR TV giver dig frihed til at se tv på din måde – alt sammen uden ekstra omkostninger.

Lad dig underholde af et væld af indhold

DR TV tilbyder et væld af underholdende indhold, der appellerer til alle smagsløg. Uanset om du foretrækker spændende dramaer, humoristiske komedier eller informative dokumentarer, finder du det hele samlet ét sted. Udforsk et bredt udvalg af populære tv-serier, film og liveprogrammer, og lad dig fordybe i de historier, der fanger din interesse. Oplev det hele i høj kvalitet og på dine egne præmisser – hvornår og hvor du har lyst. DR TV giver dig friheden til at skræddersy din tv-oplevelse efter dine behov.

Følg med i de seneste nyheder i realtid

Med DR TV kan du følge med i de seneste nyheder i realtid. Uanset om du er hjemme, på farten eller på arbejde, kan du streame de seneste nyhedsudsendelser direkte på din computer, tablet eller smartphone. Du kan nemt hoppe ind og ud af udsendelserne, så du altid er opdateret på de vigtigste nyheder. DR TV giver dig fleksibilitet og kontrol over, hvordan du forbruger live-tv.

Opdatér din viden med spændende dokumentarer

DR TV’s udvalg af dokumentarer er et fantastisk sted at opdatere din viden om en bred vifte af emner. Uanset om du er interesseret i historie, videnskab, natur eller samfundsforhold, kan du finde spændende dokumentarer, der dykker ned i disse områder. Dokumentarerne bringer dig tæt på de virkelige historier og giver dig en dybere forståelse af verden omkring dig. Lad dig inspirere og udvid dine horisonter ved at se nogle af de fremragende dokumentarer, der findes på DR TV.

Bliv underholdt af underholdende serier og film

DR TV tilbyder et bredt udvalg af underholdende serier og film, som du kan nyde på dine egne præmisser. Uanset om du foretrækker spændende krimier, humoristiske komedier eller dramatiske familiehistorier, finder du noget, der passer til din smag. Lad dig underholde af velskrevne historier og fantastiske skuespilpræstationer, når du ser dine yndlingsserier og -film på DR TV. Stream dem når og hvor du har lyst, og lad dig fordybe i de fiktive univers.

Oplev sport i verdensklasse direkte i stuen

Med DR TV kan du opleve sport i verdensklasse direkte i stuen. Uanset om du er til fodbold, håndbold, cykling eller noget helt andet, så kan du streame de største begivenheder live på din smartphone, tablet eller computer. Kvaliteten er i top, og du kan nyde oplevelsen i dine egne omgivelser. DR TV giver dig fleksibilitet til at følge dine yndlingssportsgrene, når og hvor det passer dig bedst.

Lad børnene fordybe sig i sjove og lærerige programmer

DR TV tilbyder et bredt udvalg af sjove og lærerige programmer, der er perfekte til at holde børnene underholdt og engageret. Fra eventyrlige tegnefilm til spændende dokumentarer, er der noget for enhver smag. Børnene kan fordybe sig i de farverige verdener og lære nyt om alt fra dyr til rumforskning. DR TV giver børnene mulighed for at udforske deres interesser på en underholdende måde, der stimulerer deres nysgerrighed og fantasi.

Få adgang til DR TV på alle dine enheder

Med DR TV-appen kan du se live-tv og programmer på tværs af dine enheder – uanset om du bruger smartphone, tablet, computer eller smart-tv. Appen er gratis at downloade og giver dig adgang til hele DR’s indholdsportefølje. Du kan nemt skifte mellem dine enheder og fortsætte med at se, hvor du slap. DR TV giver dig fleksibilitet og frihed til at se dit foretrukne indhold, når og hvor det passer dig bedst.